Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Zakelijk
Christelijke kinderboeken

Boekhandels

Van Driel Publishing denkt graag met u mee om titels extra in de kijker te zetten in uw winkel en in uw etalage, 
om op die de verkoop te stimuleren. Wij maken ondersteunend P.O.S. materiaal dat u bij bestelling van de boeken via ons gratis kunt mee bestellen.


Ook staan wij altijd open voor alle suggesties, ideeën en initiatieven van uw kant. Aarzel niet ons hierover te contacteren. 

 

Bestellingen
Bestellingen kunt u doorgeven via: 

Contact

Vertegenwoordigers:

SVCB (Christelijke boekhandels Nederland)
verkoop@svcb.nl

Christelijke kinderboeken

Bibliotheken

De bibliotheek heeft een heel belangrijke maatschappelijke rol en betekenis, die Van Driel Publishing graag wil ondersteunen. Van al onze kinderboeken maken wij ook een kamishibai versie, welk uitermate geschikt is om bij een vertelmoment in uw bibliotheek te gebruiken.


Wij staan altijd open voor alle suggesties, ideeën en initiatieven van uw kant. Aarzel niet ons hierover te contacteren.  

 

Bestellingen

Bestellingen kunt u doorgeven via:


Christelijke kinderboeken

B2B

Geef als relatiegeschenk een kinderboek cadeau!


Lezen is gezond. Het vermindert stress, stimuleert de fantasie en vergroot de woordenschat. Daarnaast maakt lezen iemand slimmer, vrolijker en zorgt het voor een beter inlevingsvermogen. Wie jong begint met lezen, bouwt dus al vroeg aan een gezonde leefstijl die bovendien bijdraagt aan een inclusieve maatschappij. 


Wilt u uw bedrijf op een gezonde én originele manier promoten bij relaties, personeel en partners? Dan is het geven van een kinderboek een uitstekende keuze. 


Mentale gezondheid voor kinderen is een onderwerp dat Van Driel Publishing nauw aan het hart ligt. Daarom vinden wij het belangrijk dat de boeken die wij uitgeven bijdragen aan het psychisch welzijn van kinderen. Van Driel Publishing werkt graag samen met uw organisatie om een kinderboek uit ons fonds volledig naar uw wens aan te passen. Met uw logo op het omslag of een aangepast voorwoord geeft u de ontvanger een persoonlijk geschenk. Ook een kinderboek op maat is mogelijk. Al vanaf één exemplaar gaan wij voor u aan de slag!


Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden die Van Driel Publishing uw bedrijf kan bieden, kunt u gerust contact opnemen met: 


Terènce Van Driel
T: +32484947860
M: info@vandriel.be


Samenwerking met Flandres Classics


Voor Flandres Classics ontwikkelde wij een peuterboek over Vlaanderens Mooiste. Het is boek is in de handel te verkrijgen en wordt door Flandres Classics gebruikt als relatiegeschenk.

Christelijke kinderboeken

Foreign Rights

InterSaga Literary Agency


I had a plan to start a literary agency back at university, where I read Cultural & Literary Studies followed by a Masters in Publishing Studies at Lunds university in Sweden. My internships at Isaberg Forlag and Kabusa Bocker, where I worked closely with their literary agent, made me want to do it myself. I moved to London where I worked at Waterstones for 10 years, running several bookshops (Ilford, Ealing and Chiswick). The day to day selling of books and helping authors by organising events and book festivals gave me the experience I needed to branch out by myself.  As Chiswick was the most recent area I worked in, it felt like the best place to begin; however, there’s more to it than that. Chiswick is a unique community, with a real cultural pulse to it. InterSaga Literary Agency started as a local business in the heart of Chiswick, in South West London, where the literary field blossoms.


Anna


Contact

anna@intersaga.co.uk

Anna Intersaga