Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Webshop

LEZEN • GROEIEN • OPENBLOEIEN

Wat zeggen onze klanten:
Sarah surgey

I've been working as an author with Van Driel Publishing since 2021 and it's been a hugely positive experience! As a writer we are often the last person in the chain to have a say but with VDP I've been able to make creative decisions, am listened to and above all ... treated with respect! Van Driel works hard as a publisher and has a very positive and forward thinking outlook on the children's book market! 5 books in (from English to Dutch) and the positive experience with this publisher, and founder/editor, Terence, has been amazing!

Bekijk meer
3 maanden geleden
Maaike Geernaert

Hoi, ik kan uitgeverij Van Driel alleen maar aanbevelen. De vertelplaten van de komoshibai zijn een topper om te gebruiken in mijn kleuterklasje. Het brengt het thema echt dichterbij. Een echte aanrader!!

Bekijk meer
3 maanden geleden
Floor Rutjes

Prachtige boeken voor in de klas. De kinderen zijn bij elk boek geïnteresseerd in het verhaal. Vooral de kamishibai platen vinden ze erg tof! Het kamishibai theater vind ik zelf dan weer heel fijn om alles in te bewaren en makkelijk in mee te nemen. Heel erg blij met alle spullen van deze uitgeverij!

Bekijk meer
1 jaar geleden
Karina Leduc

Leuke uitgeverij die onder andere zeer mooie prentenboeken uitgeeft. Als leerkracht gebruik ik deze vaak in mijn klas, de kinderen zijn steeds heel enthousiast wanneer ik hieruit voorlees. Ze hebben ook prachtige vertelplaten om in een Kamishibai te gebruiken! Een aanrader!

Bekijk meer
1 jaar geleden
Mijn gouden traan Esther

De boeken van deze uitgever zijn een echte toevoeging! Ik lees ze graag voor in de klas. De verhalen prikkelen de fantasie, maken emoties bespreekbaar en maken ook regelmatig levensgebeurtenissen bespreekbaar.

Bekijk meer
1 jaar geleden
Rebecca Van Laeke

Heel fijne toegankelijke uitgeverij met vernieuwende boeken

Bekijk meer
1 jaar geleden
Verzendkosten Van Driel Publishing
Levertijd

Verzendkosten


België: € 4,80
Gratis verzending vanaf € 30,-


Nederland: € 6,80

Gratis verzending vanaf € 50,-

retourbeleid

Levertijd

Wij verzenden op woensdag en op zaterdag.


  • België: 1-2 werkdagen 
  • Nederland: 2-3 werkdagen 

Retourbeleid


Niet tevreden? Stuur uw bestelling binnen de 14 dagen zonder opgave van reden terug. Zie hier voor de algemene voorwaarden.

Neem telefonische contact op

VAN DRIEL PUBLISHING

 

Stationslaan 13 b2

8200 Sint Andries - Brugge BE

(Bezoek enkel op afspraak)

 

E-mail: info@vandriel.be


+32484947860


Btw: BE0680.935.941
Iban: BE50736041501718