Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Vertelplaten

KAMISHIBAI VERTELPLATEN

Kamishibai vertelplaten

Op deze pagina vind je onze collectie A3 vertelplaten, speciaal ontworpen voor gebruik in een kamishibai-theater. Ontdek de magie van het vertellen met visueel aantrekkelijke vertelplaten die kinderen meenemen op avontuurlijke reizen door kleurrijke verhalen. Of je nu een kleuterleerkracht, een ouder of een verteller bent, onze A3 vertelplaten zijn een uitstekende aanvulling op elke vertel-ervaring.


We hebben onze vertelplaten ingedeeld in leeftijdscategorieën. Houd er rekening mee dat de leeftijdscategorieën slechts indicatief zijn. Elk kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen tempo. Gebruik deze categorieën als een leidraad om de meest geschikte vertelplaten te vinden.


Ontdek de magie van het vertellen met onze A3 vertelplaten en breng verhalen tot leven in onze handgemaakte kamishibai-theaters.


LEZEN • GROEIEN • OPENBLOEIEN

Vertelplaten 3 - 6 jaar

Laat de verbeelding van de kleintjes bloeien met onze selectie A3 vertelplaten die speciaal zijn ontworpen voor kinderen tussen 3 en 6 jaar oud. Elk visueel verhaal is zorgvuldig gekozen om de nieuwsgierigheid van jonge geesten te prikkelen en hen te betrekken bij boeiende verhalen.


Van kleurrijke dierenavonturen tot vriendelijke personages, deze vertelplaten zijn perfect afgestemd op de ontwikkelingsfase van kleuters.

Vertelplaten 4 - 8 jaar

Voor kinderen tussen 4 en 8 jaar oud bieden we een A3 vertelplaten die hun groeiende interesse en verbeeldingskracht stimuleren. Deze verhalen zijn geschikt voor de basisschoolleeftijd en bevatten onderwerpen die variëren van vriendschap en avontuur tot educatieve thema's. Maak leren leuk met levendige afbeeldingen en boeiende verhalen die aansluiten bij de nieuwsgierigheid van deze leeftijdsgroep.

Vertelplaten 6+

Voor oudere kinderen van 6 jaar en ouder bieden we A3 vertelplaten die meer diepgang en complexiteit bevatten. Deze verhalen zijn ontworpen om de grotere uitdagingen aan te gaan waar oudere kinderen voor staan. Van spannende avonturen tot verhalen met een moraal, deze vertelplaten brengen boeiende verhalen tot leven en bevorderen de leesvaardigheid en begripsvaardigheden.