Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

1. Verzending

 

1.1 WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Voor een bestelling binnen België en Nederland wordt verzend- en administratiekosten in rekening gebracht. De huidige prijzen worden altijd vermeld o pde websit of bij het afrekenen. Bestellingen buiten België en Nederland zijn mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

1.2 HOE WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?

Uw bestelling wordt met grote zorg ingepakt in een luchtkussenenvelop of een kartonnen doos met de nodige bescherming. Verzending gebeurt via het Nederlandse Post.nl, of het Belgische Bpost of DPD.

 

1.3 KAN IK MIJN BESTELLING OOK NAAR EEN ANDER ADRES LATEN STUREN?

Jazeker. U kunt uw bestelling ook naar een ander adres laten versturen en zelf de factuur ontvangen.

 

1.4 KAN IK MIJN BESTELLING OOK AFHALEN?

Dat is mogelijk op afspraak op het adres van Van Driel Publishing,  Stationslaan 13 b2, 8200, Sint Andries - Brugge, België. Neem contact op met de klantendienst om een afspraak te maken.

 

1.5 KAN IK MIJN BESTELLING NOG RUILEN?

Ja, dat is mogelijk, maar uitsluitend binnen 14 dagen en onder deze voorwaarden:

De retour gestuurde artikelen dienen onbeschadigd door ons te worden ontvangen. U dient het retourpakket zelf voldoende te frankeren. Pakketten die onvoldoende zijn gefrankeerd worden door ons niet aangenomen. In een begeleidend schrijven dient u aan te geven welk vervangend artikel u wenst te ontvangen.

 

De verzendkosten voor het sturen van het vervangende artikel worden u in rekening gebracht.

 

Voor een vlugge en correcte afhandeling neem altijd eerst contact met ons op.

 

 

2.Hoe kan ik betalen?

 

2.1  PARTICULIEREN

Particulieren kunnen betalen via creditkaart, iDeal en Bancontact.

Met iDEAL kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het Nederlandse systeem dat u direct koppelt aan uw eigen internetbankierprogramma van uw eigen Nederlandse bank. Om hiervan gebruik te maken hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij Rabobank, ABN AMRO, Fortis, ING of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. Via uw eigen vertrouwde internetomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Met Bancontact (ook wel bekend als Mister Cash) kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Bancontact is het Belgische systeem dat u direct koppelt aan uw eigen internetbankierprogramma van uw eigen Belgische bank. Veilig betalen via uw eigen vertrouwde internetomgeving.

  • Betaal achteraf. U ontvangt een factuur bij uw bestelling.

 

2.2  BOEKHANDELS

Boekhandels en andere winkeliers ontvangen een factuur bij levering van de bestelling. Kies hiervoor de optie 'betaal achteraf' in het afrekenmenu van onze webshop. De boekhandelskorting wordt verrekend op uw factuur.

 

3. Overige veel gestelde vragen

 

3.1 MAG IK KOPIEËN MAKEN?

Het is NIET toegestaan om onze boeken en/of andere producten te kopiëren, tenzij het om een enkel kopietje gaat. Dan doen we echt niet moeilijk. Maar voor meerdere aantallen verlenen wij beslist GEEN toestemming.

 

 

Van Driel Publishing is ook te vinden op www.uitgever-info.be.