Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Over ons

Over ons

Van Driel Publishing is een jonge en dynamische uitgeverij uit de mooie stad Brugge, die staat voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Illustrators en auteurs krijgen de aandacht die ze verdienen.


Terry van Driel - auteur en uitgever van christelijke kinderboeken

Terènce Van Driel 
Zaakvoerder

Een passie voor boeken


Met uitgeverij Van Driel Publishing deel ik graag mijn passie voor boeken. Romans laten je toe even heerlijk weg te dromen bij een verhaal. Kinderboeken dragen dan weer bij aan de taalontwikkeling en de fantasie van het kind en stimuleren de sociale en emotionele vaardigheden. Daarnaast creëert het voorlezen van kinderboeken een uniek en onbetaalbaar moment tussen ouder en kind.  Daar een klein onderdeel van te zijn, door de mooiste kinderboeken te maken, maakt mij erg gelukkig.


Een passie voor ondernemen


Een boek maken doe je niet alleen. Ik vind het fascinerend wat er allemaal in gang gezet wordt bij het maken van een boek. Bij het uitgeven van een boek zijn auteurs, illustrators, redacteurs, drukkers en boekhandels betrokken. Maar denk ook eens aan de pakketdienst die de boeken op de juiste plek brengt. Of zelfs de elektricien die een lamp komt vervangen in een boekhandel zodat het boek mooi in de spotlights staat.


Met Van Driel Publishing ben ik erg dankbaar dat ik mag samenwerken met erg toffe mensen. Beginnende auteurs geef ik graag een kans. Daarnaast moet ook het kostenplaatje kloppen. Het  is altijd weer een boeiende onderneming om balans te vinden tussen het volgen van m'n hart en een gezonde boekhouding.

Uitgaven


Van Driel Publishing geeft zowel voor de christelijke als voor de reguliere boekenmarkt boeken uit. Kinderboeken die het hart raken en tevens een educatieve functie hebben, romans en e-books waarbij je heerlijk kan wegdromen en meer. 

Manuscripten


Heb je een geweldig boek geschreven of heb je schitterende illustraties gemaakt?

Stuur ze hier naar ons op!


Van Driel Publishing, een passie voor boeken, een passie voor ondernemen.

Over ons - vertegenwoordiging

Bernard van Weeghel
VertegenwoordigerKlaas Kaan
VertegenwoordigerAnna Klerfalk

Literary Agency


over ons - auteurs

Dani-van-doorn-auteur

Mijn naam is Dani van Doorn. Ik woon in Eindhoven en ben al vele jaren gelukkig getrouwd met mijn man Erik. Mijn dagen zijn gevuld met het schrijven van kinderboeken en romans en lezen over en bestuderen van het dagelijks leven van de mensen in de 19e eeuw. Ik verwerk graag historische details in mijn romans.

Voor Van Driel Publishing schrijf ik Regency romans.

Mijn andere boeken zijn hier te bekijken.

Marianne Goetheer - auteur

Mijn naam is Marianne Goetheer, gehuwd en gezegend met  twee kinderen en 3 kleinkinderen. Ik woon in het mooie Zeeland.


Ruim 30 jaar ben ik gemeenteambtenaar geweest bij de gemeente Borsele. Nu mag ik genieten van mijn pensioen.


Ruim drie jaar maak ik christelijke puzzels. Ik beleef hier veel plezier aan en krijg erg leuke reactie hierop. Met breinkrakers  wens ik de kopers van dit puzzelblad dan ook heel veel plezier toe met het maken en opzoeken van antwoorden. 

Sarah Surgey auteur

Mijn naam is Sarah Surgey en ik woon in het zuidwesten van Engeland met mijn echtgenoot Mark en onze vier dochters.


Ik ben een kleuterjuf die werkte in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, vrijwilligerswerk deed voor een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor de geestelijke gezondheid van kinderen en nu taal en taalwetenschappen studeert met speciale interesse voor sociolinguïstiek.


Nadat ik reeds voor meerdere tijdschriften schreef, voornamelijk over Noordse cultuur, heb ik nu een nieuwe liefde gevonden: het schrijven van kinderboeken.

Katelijne Depoortere kinderboekenauteur en predikant

In het West-Vlaamse Kortrijk kwam ik ter wereld als Katelijne Depoortere.


Dagelijks mag ik ervaren hoe de bijbel leeft bij mensen van vandaag. Dat is wat ik graag met raak gekozen woorden en beelden met anderen, jong en oud, wil delen.


De kindermomenten in de kerk inspireerden mij tot een eerste boekje.

Mellody Alberts - auteur

Mijn naam is Mellody Alberts. Ik ben getrouwd met Peter en samen zijn we de trotse ouders van vier zoons. 


In 1996 ben ik afgestudeerd als leerkracht voor het basisonderwijs. Ik heb ruim 20 jaar gewerkt voor de klas in midden- en bovenbouwgroepen. Les geven, creatief bezig zijn, reizen en schrijven zijn mijn hobby’s. Mijn debuut is het kinderboek; Het visje dat wilde weten wie God is, dat ik samen met mijn oudste zoon heb gemaakt.


Als gezin zijn wij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en avontuur. Het grootste avontuur dat wij beleefd hebben met elkaar is de wereldreis die wij hebben gemaakt. Ik ben dan ook super blij dat van Driel Publishing ons verhaal wilde uitgeven. 

Katelijne Depoortere kinderboekenauteur en predikant

Mijn naam is Mirjam Aarts. Als klein meisje, wilde ik altijd al schrijfster worden. Ik schreef volop verhalen en gedichten, maar tijdens mijn studententijd ben ik mijn droom om schrijfster te worden uit het oog verloren. 

 

Na mijn studie ging ik aan de slag als basisschoolleerkracht en nu werk ik als onderwijskundige. Twee jaar geleden, popte mijn boekendroom weer op. Om meer met schrijven bezig te zijn, begon ik een blog waarop ik verhalen deel over een niet (te) perfect leven. Daarmee ontstond ook het idee voor mijn feelgoodroman. Een verhaal over een jonge vrouw en haar zoektocht naar een perfect leven. 

Peter-auteur

Ik ben Peter. Naast mijn werk als onderwijsinspecteur heb ik onder meer een passie voor Brugge. Ik geef les aan gidsen in opleiding en ontwikkelde mee aan de app iBruges. In die context kwam ik in aanraking met de originele boekjes: ‘Het zwaantje van Brugge’.

 

Van het één kwam het ander. Als beginnend hobby-imker en vanuit mijn engagement om lees- en luisterplezier bij jonge kinderen te promoten, groeide de uitdaging om iets met en voor de bijen te doen. De uitdaging was er. Het boekje volgde… en ja, ik geef al mijn koninginnen de naam Juliette. 

over ons - illustrators

Michelle langes - corona wat is da?

Hoi, ik ben Michelle.


Corona heeft me tijd ‘gegeven’ met mijn dochtertje die ik anders niet snel had. We hadden tijd voor te doen wat we alletwee het liefst doen, tekenen! Maar los van leuke gedeelte, moest ik aan een 4 jarige gaan uitleggen waarom ze niet meer naar school, oma en opa en vriendinnetjes mocht gaan. Dit vond ik echt een moeilijke opgave, dus bedacht ik een leuke manier om het toch uit te leggen aan haar. Ik heb een gedichtje voor Maliya gemaakt.


Ik besefte dat mijn gedicht op een hele leuke en speelse manier haar had leren omgaan met Corona. En ook hiermee wou ik andere ouders helpen.

We hebben ons gedichtje samen met onze tekeningen van afgelopen weken in een leuk kinderboekje gezet. Terènce  geloofde in ons en het voor ons uitgebracht.

 

Goedele Anckaert

Ik ben Naomi Pitts, geboren en opgegroeid in een groot gezin in België en woon momenteel met twee lieve vriendinnetjes in Amersfoort, Nederland.


Schrijven en illustreren is een enorme passie van mij. Al sinds ik een kleuter was kon je me vinden tussen de stiften en de papieren.


Op mijn dertiende had ik mijn ‘debuut’ geschreven, een boek met wel 200 pagina’s. Nu denk ik nog altijd, had ik maar genoeg tijd om al de zotte verhalen in mijn hoofd op te schrijven! Ik vind het super leuk om de gekste ideeën tot leven te brengen.

In mijn vrije tijd geniet ik van muziek maken, een lekkere maaltijd koken en een potje Rummikub spelen met mijn vriend (waarvan, als je het aan mij vraagt, ik meestal win!).

Maar al dit zou zinloos zijn zonder mijn geloof in Jezus. Hij staat altijd op mijn nummer één!


Als je het leuk vindt om mijn schrijfavonturen te volgen op Instagram, kan dat hier

Leontine Gaasenbeek - Michel de Boer

Hoi! Wij zijn Michel de Boer en Leontine Gaasenbeek. Creativiteit zit ons in het bloed. Onze jeugd brachten wij allebei tekenend door.

In onze woonplaats Almere werken wij dagelijks aan de leukste (kinder)boeken voor onze eigen uitgeverij en anderen zoals

Van Driel Publishing.

WIj hebben samen zeven kinderen, allemaal jongens. Ze vormen een grote bron van inspiratie en zorgen ook voor de nodige feedback. Iets wat goed van pas komt bij het creëren van (kinder)boeken.


Voor meer van ons werk kun je hier terecht.

Goedele Anckaert

Hallo, ik ben Goedele Anckaert, mama en oma van drie fantastische kinderen en voorlopig één kleinkindje.


Ik ben kunsthistorica en onder meer dol op mooie kinderboeken, zowel nieuwe als erg oude. 


Tot voor kort tekende en illustreerde ik voor eigen plezier en maakte ik gelegenheidswerkjes voor vrienden en familie. Het was mijn droom om ooit mijn illustraties uit te geven. Dankzij Van Driel Publishing is de droom werkelijkheid geworden!