Uitgeverij Van Driel Publishing logo
De eendjes van Anouk

De eendjes van Anouk

De eendjes van Anouk

 Anouk Van der Jeught

De eendjes van Anouk

Flaptekst


De voorliefde van Anouk Van der Jeught voor eendjes begon in mei 2018,
toen een wilde eend in haar tuin was komen broeden. Na een maand kwamen de eitjes uit en zaten er elf eendjes vrolijk te plonzen in haar zwembadje.


Aangezien haar tuin ommuurd is, groeiden ze daar verder op. Anouk had enorm veel plezier met deze dieren. Hoe zij dit beleefde en hoe ze uiteindelijk de eendjes tot aan de vijver in het dorp (Brugge Sint-Michiels) kreeg, kun je ontdekken in dit boek.

---Persbericht---


Anouk Van der Jeught runt al vele jaren succesvol haar eigen bedrijf in grafische vormgeving. Naast dit creatieve werk heeft ze een grote liefde voor dieren. Een kat, een hond, een konijn en zelfs een eend wonen allen vredevol bij haar samen.

Met zoveel liefde voor dieren is het dan ook niet verwonderlijk dat Anouk haar eerste kinderboek over dieren gaat. Namelijk over het eerste nest eenden die was opgegroeid in haar tuin.


Na een ontmoeting met Terry van Driel van de gelijknamige uitgeverij ontstond het idee om dit verhaal uit te brengen als kinderenboek om zo haar liefde voor dieren te delen.


Een hele belevenis waarbij ze uiteindelijk haar passie voor illustratie en dierenliefde heeft kunnen combineren tot een mooi en vrolijk boek.De eendjes van Anouk is te koop in iedere (online) boekhandel en op www.vandriel.beHardcover 21 x 21 cm

ISBN: 9789493200005

32 pagina’s

€ 9,95


Anouk