Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Auteurs

Van Driel Publishing auteurs

Dani-van-doorn-auteur

Mijn naam is Dani van Doorn. Ik woon in Eindhoven en ben al vele jaren gelukkig getrouwd met mijn man Erik. Mijn dagen zijn gevuld met het schrijven van kinderboeken en romans en lezen over en bestuderen van het dagelijks leven van de mensen in de 19e eeuw. Ik verwerk graag historische details in mijn romans.

Voor Van Driel Publishing schrijf ik Regency romans.

Mijn andere boeken zijn hier te bekijken.

Marianne Goetheer - auteur

Mijn naam is Marianne Goetheer, gehuwd en gezegend met  twee kinderen en 3 kleinkinderen. Ik woon in het mooie Zeeland.


Ruim 30 jaar ben ik gemeenteambtenaar geweest bij de gemeente Borsele. Nu mag ik genieten van mijn pensioen.


Ruim drie jaar maak ik christelijke puzzels. Ik beleef hier veel plezier aan en krijg erg leuke reactie hierop. Met breinkrakers  wens ik de kopers van dit puzzelblad dan ook heel veel plezier toe met het maken en opzoeken van antwoorden. 

Sarah Surgey auteur

Mijn naam is Sarah Surgey en ik woon in het zuidwesten van Engeland met mijn echtgenoot Mark en onze vier dochters.


Ik ben een kleuterjuf die werkte in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, vrijwilligerswerk deed voor een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor de geestelijke gezondheid van kinderen en nu taal en taalwetenschappen studeert met speciale interesse voor sociolinguïstiek.


Nadat ik reeds voor meerdere tijdschriften schreef, voornamelijk over Noordse cultuur, heb ik nu een nieuwe liefde gevonden: het schrijven van kinderboeken.

Katelijne Depoortere kinderboekenauteur en predikant

In het West-Vlaamse Kortrijk kwam ik ter wereld als Katelijne Depoortere.


Dagelijks mag ik ervaren hoe de bijbel leeft bij mensen van vandaag. Dat is wat ik graag met raak gekozen woorden en beelden met anderen, jong en oud, wil delen.


De kindermomenten in de kerk inspireerden mij tot een eerste boekje.

Mellody Alberts - auteur

Mijn naam is Mellody Alberts. Ik ben getrouwd met Peter en samen zijn we de trotse ouders van vier zoons. 


In 1996 ben ik afgestudeerd als leerkracht voor het basisonderwijs. Ik heb ruim 20 jaar gewerkt voor de klas in midden- en bovenbouwgroepen. Les geven, creatief bezig zijn, reizen en schrijven zijn mijn hobby’s. Mijn debuut is het kinderboek; Het visje dat wilde weten wie God is, dat ik samen met mijn oudste zoon heb gemaakt.


Als gezin zijn wij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en avontuur. Het grootste avontuur dat wij beleefd hebben met elkaar is de wereldreis die wij hebben gemaakt. Ik ben dan ook super blij dat van Driel Publishing ons verhaal wilde uitgeven. 

Katelijne Depoortere kinderboekenauteur en predikant

Mijn naam is Mirjam Aarts. Als klein meisje, wilde ik altijd al schrijfster worden. Ik schreef volop verhalen en gedichten, maar tijdens mijn studententijd ben ik mijn droom om schrijfster te worden uit het oog verloren. 

 

Na mijn studie ging ik aan de slag als basisschoolleerkracht en nu werk ik als onderwijskundige. Twee jaar geleden, popte mijn boekendroom weer op. Om meer met schrijven bezig te zijn, begon ik een blog waarop ik verhalen deel over een niet (te) perfect leven. Daarmee ontstond ook het idee voor mijn feelgoodroman. Een verhaal over een jonge vrouw en haar zoektocht naar een perfect leven. 

Peter-auteur

Ik ben Peter. Naast mijn werk als onderwijsinspecteur heb ik onder meer een passie voor Brugge. Ik geef les aan gidsen in opleiding en ontwikkelde mee aan de app iBruges. In die context kwam ik in aanraking met de originele boekjes: ‘Het zwaantje van Brugge’.

 

Van het één kwam het ander. Als beginnend hobby-imker en vanuit mijn engagement om lees- en luisterplezier bij jonge kinderen te promoten, groeide de uitdaging om iets met en voor de bijen te doen. De uitdaging was er. Het boekje volgde… en ja, ik geef al mijn koninginnen de naam Juliette.