Uitgeverij Van Driel Publishing logo
De trage superheld
Christelijke kinderboeken

Sarah Surgey De trage superheld

Leer vertragen!


Maud wil een superheld zijn. En superhelden zijn snel, toch? Daarom racet Maud maar door en staat nooit stil. Totdat ze op een dag in het bos vriendschap sluit met een oude, wijze boom..


Als Maud vertelt dat ze verdrietig is omdat ze die dag niet snel genoeg was,
geeft de boom haar een levensles mee:


‘Je kracht verlies je niet, als je ’t rustig aan doet en geniet.’


Leer samen met Maud te vertragen, en ontdek zo de wereld die aan je voeten ligt!


Maud en oscar kinderboek
Christelijke kinderboeken

De trage superheld inkijkexemplaar

Christelijke kinderboeken

De trage superheld auteur

Oscar hondje van Maud de trage superheld

Sarah Surgey woont in het zuidwesten van Engeland met haar echtgenoot Mark en hun vier dochters. Ze is kleuterjuf die werkte in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, vrijwillgerswerk deed voor een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor geestelijke gezondheid van kinderen en nu taal en taalwetenschappen studeert met speciale interesse voor sociolinguïstiek.


Nadat ze reeds voor meerdere tijdschriften schreeft, voornamelijk over de Noordse cultuur, vond Sarah een nieuwe liefde: het schrijven van kinderboeken.


Haar eerste boek De Zware Rugzak is inmiddels in meer dan 10 talen vertaald en ook De Trage Superheld belooft weer de wereld rond te gaan. Van Driel Publishing is bijzonder trots om voor beide boeken de Nederlandstalige versie te mogen uitgeven.

Christelijke kinderboeken

De trage superheld illustrator

Sayani is geboren en getogen in Santiniketan, India, en bracht haar school- en studententijd daar door met studeren aan de Visva-Bharati Universiteit.

Ze heeft een wetenschappelijke opleiding genoten, hoewel tekenen en andere conventionele vormen van illustreren altijd haar passie zijn geweest. De omgeving van Santiniketan wakkerde haar passie voor kunst en cultuur aan en maakte dat ze haar droom om kunstenaar te worden achterna ging. 


Inmiddels woont ze in Dublin, Ierland en heeft ze al meerdere verhalen van haar prachtige illustraties voor zien. Ze is gepassioneerd door alles wat met kinderillustraties te maken heeft en de natuur werkt nog altijd als inspiratiebron en dat zie je vaak terug in haar creaties.