Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Romans
Christelijke kinderboeken

Regency romance , feelgoodromans en reisverhalen

Met een boek kun je de realiteit even helemaal vergeten. Geniet van een feelgood roman die altijd goed eindigt. Waan je in een lang vervlogen tijd door het lezen van een historische Regency roman. Of dompel jezelf onder in een onbekende cultuur door middel van een spannend reisverhaal.


Bij Van Driel Publishing geven wij verschillende romans en reisverhalen uit om jou de mooiste leeservaringen te kunnen bieden. Op deze pagina lees je meer over ons aanbod.

Christelijke kinderboeken

Feelgoodroman

Lekker niet perfect
Mirjam Aarts


Nina Martens woont al haar hele leven in een klein dorp. Na de pijnlijke beëindiging van haar relatie komt ze haar ex op elke straathoek tegen. Ook haar baan bij de plaatselijke krant is ze meer dan zat. Ze besluit alles achter zich te laten en vertrekt naar de grote stad. Nina ziet haar perfecte leven in de Domstad helemaal voor zich: een baan bij een grote uitgeverij, een knappe en avontuurlijke man en een fijn huis midden in de bruisende binnenstad.


Maar alles pakt anders uit dan ze dacht. Zal ze haar perfecte leven ooit vinden?


ISBN 9789493200456 I Paperback I 274 pagina's I €21,95

Christelijke kinderboeken

Regency roman

Kostuumdrama’s in boekvorm


Lees je graag over gebeurtenissen die zich in de negentiende eeuw of begin twintigste eeuw afspelen? Dan bevat een historische Regency roman precies wat je zoekt. Deze romans spelen zich af tijdens het Britse regentschap. De personages zijn hoffelijk en de verhaallijnen romantisch. Echte kostuumdrama’s in boekvorm!

Onze romans en reisverhalen


Naomi_pitts

Ben of ken je een liefhebber van de serie Bridgerton of het werk van Jane Austen? Bij Van Driel Publishing kun je de humoristische Regency romans Pippa en Elena van Dani van Doorn aanschaffen. Liever lezend de wereld rond? Dan zit je goed met het avontuurlijke Zes op reis van Mellody Alberts – Jonasse.


Romans en reisverhalen voor ieder moment


Romans en reisverhalen hoeven geen zwaar leesvoer te zijn. Zo zijn feelgood romans juist heel luchtig! Daarnaast bevatten ze de nodige drama. Na het omslaan van de laatste pagina blijf je met een vrolijk gevoel achter.


Reisverhalen zijn daarentegen de perfecte manier om je voor te bereiden op een reis die je gaat maken. Hoe zit de cultuur van een bepaald land in elkaar? Wat zijn de eetgewoonten? Naast spanning zitten deze boeken vaak boordevol tips. Het lezen van reisverhalen biedt je bovendien de mogelijkheid om al een beetje op reis te gaan. Zelfs als dit voor jou even helemaal niet mogelijk is!

Christelijke kinderboeken

Grootletteruitgaven