Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Steun kattenopvang

Help mee!

Elke dag zet de Brugse vzw Poespartoe zich in om verwaarloosde zwerfkatjes op te vangen. Dit vereist veel tijd en ook financiële middelen om de katjes te verzorgen, te laten genezen en een nieuw warm thuis te geven. Ze kunnen dit echter niet alleen. Wil je samen met ons zwerkatjes helpen op te vangen?


Auteur Paul Grimshaw schreef hiervoor een prachtig, kleurrijk én waargebeurd verhaal:

Nooit geleerd om kat te zijn.

Help mee door dit boek aan te schaffen voor € 13,95! Wij schenken 40% van de winkelprijs van dit boek aan Poespartoe, bij aanschaf in onze webshop.


9789493200661
Alvin inner pages A4 V128
Alvin inner pages A4 V1212
Alvin inner pages A4 V1232
Alvin inner pages A4 V129
Alvin inner pages A4 V1213
Alvin inner pages A4 V1233
9789493200661a

LEZEN • GROEIEN • OPENBLOEIEN

Over Poespartoe 

Poespartoe is een gedreven groep vrijwilligers die instaan voor het vangen, opvangen, verzorgen en begeleiden van zwerfpoezen in Brugge en omgeving.


Elke zwerfkat staat bloot aan ongelooflijk veel risico’s. Ze zijn vaak bang, helemaal alleen, vol vlooien en teken en hebben geen medische hulp. Ze zoeken elke dag naar water en voedsel om te overleven.


Poespartoe krijgt heel wat meldingen van aangereden, zieke of gewonde katten. Ze zijn er als de kippen bij om ze op te vangen en door een dierenarts te laten verzorgen.


De katten die opgevangen worden zijn vaak schuw voor mensen en zijn zeer waakzaam voor elk geluid van mogelijke aanvallers uit de natuur. Ze kennen de mensenwereld niet en moeten zich enorm aanpassen aan de nieuwe gewoontes van de mensen rondom hen. Toch slagen de vrijwilligers van Poespartoe er bij 94% van de katten in dat ze wennen aan al de verzorging, warmte en liefde die ze krijgen. Voor de poezen die echt niet kunnen wennen, zoeken we een veilige uitzetlocatie waar een buurtbewoner beschutting, water en voeding aan hen geeft.