Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Leuke kerstcadeaus
Christelijke kinderboeken

Leuke kerstcadeaus 

Leuke kerstcadeaus met onze boekentips!


Bij Van Driel Publishing hebben we allerlei boeken om onder de boom cadeau te doen. Wat dacht je van een kerstboek, een graphic novel of een speels en leerzaam doeboek? Er zit vast iets voor je bij.


Scroll snel verder en bekijk onze leuke kerstcadeaus voor onder de kerstboom.

Onze boekentips voor leuke kerstcadeaus


Ben je op zoek naar leuke kerstcadeaus voor je partner, familie, gezin of vrienden? Als de persoon voor wie je een kerstcadeautje zoekt een echte boekenwurm is, zit je met een boek helemaal goed. Maar wist je dat een boek eigenlijk voor iedereen een tof kerstcadeautje is?


Bij Van Driel Publishing geven we een aantal nieuwe boeken uit in een uiteenlopende genres. Zo is er voor elk wat wils. Op deze pagina lees je onze boekentips voor onder de kerstboom én ontdek je waarom boeken leuke kerstcadeaus zijn!

De voordelen van feestdagen lezend doorbrengen


Onze kerstdagen bestaan meestal uit het bezoeken van familie en vrienden waarna we lekker samen gaan dineren.


De voorbereidingen voor een geslaagd kerstfeest kunnen aardig wat stress met zich meebrengen. Met een boek kun je de spanning van de feestdagen even van je af laten glijden. Of je nu zelf gaat lezen of samen met je (klein)kinderen, een boek lezen brengt gegarandeerd wat rust in de meest hectische periode van het jaar!

Leuk weetje! In IJsland zijn boeken al jaren leuke kerstcadeaus


Een boek geven met kerst is in IJsland heel normaal. Het is er zelfs traditie om de drukke feestdagen door te brengen met een boek! Deze gewoonte heet Jolabokaflod (kerstboekenvloed) en is rond de Tweede Wereldoorlog ontstaan. In die periode waren boeken namelijk het enige wat men elkaar cadeau kon geven. Op kerstavond geeft of ruilt men sindsdien een boek met een dierbare. De rest van de feestdagen wordt lezend doorgebracht bij een knapperig haardvuur.