Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Pers

De bidon van de Ronde van Vlaanderen

perstekst-zwaantje-van-brugge
perstekst-zwaantje-van-brugge

Het zwaantje van Brugge

Perstekst

 

Uitgever en kinderboekenauteur Terry Van Driel komt met het eerste peuter- en kleuterboek over zijn geliefde stad Brugge, Het zwaantje van Brugge. Samen met Julie Rodríguez (vertalingen) en Aisha Meel (illustraties) hoopt hij met dit boek zijn liefde voor de stad te kunnen delen met de allerkleinsten.

 

Het zwaantje van Brugge is een stevig kartonboek dat jonge kinderen meeneemt naar de bekendste bezienswaardigheden van Brugge. Het zwaantje, het symbool van Brugge, zit op elke pagina verstopt tussen de chocola, de Vismarkt, de Burg en andere trekpleisters die voor Brugge zo kenmerkend zijn.

 

Elke pagina is voorzien van een begeleidend stukje tekst op rijm in de vier talen; Nederlands, Engels, Frans en Spaans.

 

Dit leuke souvenirboek is overal verkrijgbaar vanaf 1 maart en nu al te reserveren in de lokale boekhandels van Brugge en op www.het zwaantjevanbrugge.be

 

 

ISBN 9789082949414 | 20 pagina's | kartonbinding | 16 x 16 cm

perstekst-jozef-maria-geboorte-jezus

Op weg met Jozef en Maria

Persbericht

 

Terug naar de essentie

 

Uitgever en kinderboekenauteur Terry Van Driel komt met een nieuw kinderboek over de geboorte van Jezus. Ontdaan van alle tradities keert hij in Op weg met Jozef en Maria terug naar de essentie van het verhaal zoals dat beschreven staat in de brieven van Mattheus en Lucas in de Bijbel.

 

Aangevuld met de kleurrijke website www.opwegserie.nl, waar achtergrondinformatie, kleurplaten, spelletjes, liedjes en meer te vinden zijn, hoopt Van Driel een breed publiek te bereiken met de boodschap: Jezus is als brood, je hebt hem dagelijks nodig.

 

Het boek is het eerste uit een vierdelige serie en is verkrijgbaar in iedere (online) boekhandel of direct op de website zelf.

 

ISBN 9789492343123 | 20 pagina's | gebonden | 21 x 21 cm

perstekst-ik-heb-een-vriend-jezus

Ik heb een Vriend

Persbericht

 

Christelijke kinderboekenmaand 2018

 

In het oktober is het weer zo ver. De christelijke kinderboekenmaand 2018. Dit jaar is het thema door 'dik en dun', het vieren van vriendschap. Uitgever en kinderboekenauteur Terry Van Driel heeft speciaal voor dit thema een nieuw prentenboek over vrienschap geschreven.

 

Het boek met de titel Ik heb een Vriend vertelt over een heel bijzonder vriendschap en dit voor de allerkleinsten.

 

Ik heb een Vriend is tot stand gekomen door een samenwerking met Aisha Meel, bekend van de Wonderwolk. Haar illustraties en de vlotte tekst op rijm van Terry maakt van Ik heb een Vriend een bijzonder lief prentenboek waar kinderen het nog lang over zullen hebben.

 

Vanaf 1 september is het boek te koop bij uw lokale (christelijke) boekhandel.

 

ISBN 9789082585230 | 22 pagina's | kartonbinding | 12 x 12 cm