Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Elena - roman

Elena

Een Regency roman van Dani van Doorn

Elena - Dani van Doorn

Elena
Flaptekst


1817. Het verlangen van de aristocratische Elena Carter om het dokterswerk te gaan doen waarvoor ze is opgeleid, kan grote gevolgen hebben. Zal ze uit de hoogste kringen verstoten worden en moet ze voor haar roeping zelfs de liefde opgeven? Die Fransman bijvoorbeeld, die haar alles laat vergeten als hij haar kust. Of die Engelse Lord, die als geen ander haar hart weet te raken… Elena zal ingrijpende keuzes moeten maken voor haar toekomst. Maar welke?


Elena is het zelfstandig te lezen vervolg op de populaire roman Pippa en de lezer zal verschillende oude bekenden voorbij zien komen, onder wie natuurlijk Pippa zelf! Het is aan te bevelen de romans te lezen in de volgorde van uitkomst.

Met deze roman heeft Dani van Doorn weer een Regency Romance geschreven waarin romantiek, humor en spanning een belangrijke rol spelen.

---Persbericht---


Eerste Regency roman van Nederlandse bodem krijgt een vervolg.

 

Dani van Doorn, de auteur van ‘Pippa’, de eerste Regency Romans van Nederlandse bodem, krijgt een vervolg met ‘Elena’.

 

Elena is het zelfstandig te lezen vervolg op de populaire roman Pippa. Het verhaal vertelt over de worsteling van een jonge vrouw die als arts wil werken in het Engeland van 1817. Het is zeer ongebruikelijk voor een vrouw om in die tijd arts te worden. Het kan zelfs betekenen dat ze moet kiezen tussen een dokterspraktijk en een gezin. Het lichtvoetige verhaal, vol romantiek en humor, geeft een boeiende inkijk in de zeden en normen van de Regencytijd.


Dani verdiept zich graag in de leefwereld van deze Engelse periode van rond 1817. Terry van Driel, eigenaar van de gelijknamige uitgeverij, was op slag verliefd op Dani’s ‘Pippa’ en een vervolg kon dan ook niet uitblijven.

De innemende hoofdrolspeelster en de humoristische en filmische schrijfstijl van Van Doorn werden met open armen ontvangen door onder andere de liefhebbers van Jane Austen, diverse online platforms en het Nederlands Dagblad.

Elena is vanaf 1 oktober te koop in iedere (online) boekhandel en op www.vandriel.bePaperback

ISBN: 9789493200173
354 pagina’s

€ 19,95

 

E-book

ISBN: 9789493200203

€ 12,95