Over ons
Van Driel Publishing logo

Van Driel Publishing
Wie zijn wij?

Van Driel Publishing


Van Driel Publishing is ontstaan uit de droom en passie van één man, Terry Van Driel. Door een verlangen naar waarheid schreef hij zijn eerste kinderboek (Op weg met Jozef en Maria) en gaf deze in 2017 in eigen beheer uit. Al gauw kwamen er meer uitgaven uit eigen hand en werden nieuwe samenwerkingen gesmeden.

Maar niet alleen het schrijven smaakte naar meer, ook het uitgeven deed dat. Tot op zo'n punt dat Van Driel Publishing in 2019 zijn eerste roman, als uitgever, op de markt brengt. 


Zo is Van Driel Publishing een jong en dynamische uitgeverij dat hard op weg is een vaste waarde te worden binnen de (chr.) boekenmarkt. 


Manuscripten

Heeft u een leuk idee, spetterende illustraties of een manuscript dat er om schreeuwt om gelezen te worden? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Terry van Driel - auteur en uitgever van christelijke kinderboeken

Onze vertaalster

Julie Rodríguez-vertaalster

Hola. Mijn naam is Julie Rodríguez. Zoals mijn naam al doet vermoeden ben ik geboren in het zonnige Spanje. Echter, ben ik vanaf mijn twee jaar opgegroeid in Brugge, de vestigingsplaats van Van Driel Publishing

Naast mijn passie voor taal en dans ben ik ook dol op kinderboeken. Na mijn opleiding als vertaalster heb ik ook nog mijn lerarendiploma gehaald. Een ideale combinatie. 

Voor Van Driel Publishing vertaal ik gedichten en verhalen naar het Spaans, Engels en het Frans.

Onze auteurs

Dani-van-doorn-auteur

Mijn naam is Dani van Doorn. Ik woon in Eindhoven en ben al vele jaren gelukkig getrouwd met mijn man Erik. Mijn dagen zijn gevuld met het schrijven van kinderboeken en romans en lezen over en bestuderen van het dagelijks leven van de mensen in de 19e eeuw. Ik verwerk graag historische details in mijn romans.

Voor Van Driel Publishing schrijf ik Regency romans.

Mijn andere boeken zijn hier te bekijken.


Kim-broersma-auteur-illustrator-unieke-kinderboeken

Hoi! mijn naam is Kim Broersma. Ik schilder sinds 1999 en heb me ontwikkeld tot een kunstenares met veel passie voor schilderen en tekenen. Mijn huis is mijn atelier waar altijd wel wat nieuws te ontdekken valt.

 

Vanaf 2016 ben ik in de wereld van het illustreren gedoken en heb ik ontdekt dat ik hier nog meer van mijn creativiteit in kwijt kon. Naast publicaties in o.a. de Eo-visie kwam in Mei 2018 mijn eerste kinderboek uit.

 

Voor Van Driel Publishing verzorg ik de Nederlandse verzending voor de producten uit de webshop en werk ik als auteur én illustrator aan een nieuw prentenboek. 

Onze illustrators

Raymond zachariasse - illustrator en vormgever bij Van driel publishing

Mijn naam is Raymond Zachariasse en ik ben een auteur, illustrator en uitgever. Ik schrijf al heel lang en ik illustreer nog veel langer. Op een gegeven moment ben ik die twee gaan samenvoegen en zo ontstonden mijn eerste verhalen. Mijn droom was mijn eigen boek in de boekwinkel zien liggen en dat is inmiddels ook gebeurd.

 

Voor Van Driel Publishing maakt ik illustraties en doe ik de opmaak en vormgeving voor kinderboekenserie Op Weg.

MIchel de  Boer en Leontine Gaasenbeek illustrators

Hoi! Wij zijn Michel de Boer en Leontine Gaasenbeek. Creativiteit zit ons in het bloed. Onze jeugd brachten wij allebei tekenend door.

In onze woonplaat Almere werken wij dagelijks aan de leukste (kinderboeken) voor onze eigen uitgeverij en anderen zoals Van Driel Publishing.

WIj hebben samen zeven kinderen, allemaal jongens. Ze vormen een grote bron van inspiratie en zorgen ook voor de nodige feedback. Iets wat goed van pas komt bij het creëren van (kinder)boeken.Raymond zachariasse - illustrator en vormgever bij Van driel publishing

Ik ben Aisha Meel-van den Abeelen. Stiekem heb ik helemaal geen achtergrond als illustrator of schrijver. In 2015 ben ik namelijk gepromoveerd als doctor in de medische wetenschappen. Lange tijd werkte ik als medisch onderzoeker. Tot dat.. God een nieuw verlangen in mijn hart legde. Een verlangen om het geloof te delen met de allerkleinsten.

Zelf heb ik 3 jonge kids en een hele lieve man. Zij zijn een dagelijkse inspiratie en motivatie voor me. Ik hoop dat onze producten vele harten van kinderen mogen vullen met de liefde van Jezus.

Telefoonnummer Van Driel Publishing

VAN DRIEL PUBLISHING

 

Stationslaan 13 b2

8200 Sint Andries - Brugge BE

(Bezoek enkel op afspraak)

 

E-mail: info@vandriel.be+32484947860Btw:  BE0680.935.941
Iban: BE29738019016264 

Verzendkosten Van Driel Publishing
Retourbeleid Van Driel Publishing

VERZENDKOSTEN


Slechts € 3,95 per bestelling voor levering binnen Nederland en België.


RETOURBELEID

Niet tevreden? Stuur uw bestelling binnen de 14 dagen zonder opgave van reden terug. Zie hier voor de voorwaarden.

VOLG ONSBETAAL VEILIG

Copyright Terry van Driel. All Rights Reserved - Website aangedreven door windenergie.

Om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, stemt u hiermee in.

Ik wil meer weten over het gebruik van cookies
Accepteren