Over ons
Van Driel Publishing logo

Wie zijn wij

Raymond zachariasse - illustrator en vormgever bij Van driel publishing

Van Driel Publishing


 

Van Driel publishing is een (christelijke) uitgeverij van kinderboeken, gevestigd aan de rand van de prachtige stad Brugge (BE).

 

Vol passie en enthousiasme zetten wij ons in om Bijbelverhalen en in het bijzonder (de liefde van) Jezus te vertalen naar de leefwereld van jonge kinderen. De heldere teksten van Terry van Driel en de kleurrijke illustraties van Raymond Zachariasse en Aisha Meel maken van onze boeken ware parels.

 

Puur en in alle eenvoud.

 

Terry van DrielMijn naam is Terry van Driel. Zoals de naam Van Driel Publishing al doet vermoeden, ben ik de eigenaar van deze uitgeverij. Daarnaast ben ik auteur. Samen met Raymond en Aisha maak ik Christelijke prentenboeken op maat van jonge kinderen.


Naast het schrijven maak ik ook muziek. Met m'n band Close-Up verblijden wij Vlaanderens steden en dorpen met onder andere muziek van Boudewijn de Groot en Simon and Garfunkel. Voor kinderboekenserie Op Weg schrijf ik, naast de verhalen, ook de kinderliedjes.

Terry van Driel - auteur en uitgever van christelijke kinderboeken
Raymond zachariasse - illustrator en vormgever bij Van driel publishing

Raymond Zachariasse


 

Mijn naam is Ramond Zachariasse en ik ben een auteur, illustrator en uitgever. Ik schrijf al heel lang en ik illustreer nog veel langer. Op een gegeven moment ben ik die twee gaan samenvoegen en zo ontstonden mijn eerste verhalen. Mijn droom was mijn eigen boek in de boekwinkel zien liggen en dat is inmiddels ook gebeurd.

 

Vandaag de dag schrijf ik nog steeds en doe ik de opmaak en vormgeving voor Van Driel Publishing en kinderboekenserie Op Weg.

AISHA MEELMijn naam is Aisha Meel-van den Abeelen. Na mijn studie Technische Geneeskunde ben ik gaan werken als medisch onderzoeker. Iets wat ik met veel plezier gedaan heb. Toch had ik het gevoel dat God iets anders wilde met mij.  Ik heb mijn baan opgezegd en ben begonnen met het maken van prentenboeken onder de naam De Wonderwolk. Een ware passie!


Ik heb drie jonge kinderen en een hele lieve man. Al vanaf de geboorte van onze kinderen zie ik hoeveel indruk muziek en prentenboeken op ze maakt. Ze zijn een dagelijkse inspiratie en motivatie voor me.


Ik hoop dat onze prentenboeken vele harten van kinderen mag vullen met de liefde van Jezus.

Aisha Meel - illustrator bij de christelijke uitgeverij Van Driel Publishing
Aisha Meel - illustrator bij de christelijke uitgeverij Van Driel Publishing

Kim Broersma


 

Hoi! mijn naam is Kim Broersma. Ik schilder sinds 1999 en heb me ontwikkeld tot een kunstenares met veel passie voor schilderen en tekenen. Mijn huis is mijn atelier waar altijd wel wat nieuws te ontdekken valt.

 

Vanaf 2016 ben ik in de wereld van het illustreren gedoken en heb ik ontdekt dat ik hier nog meer van mijn creativiteit in kwijt kon. Naast publicaties in o.a. de Eo-visie kwam in Mei 2018 mijn eerste kinderboek uit.

 

Voor Van Driel Publishing werk ik samen met Terry aan een nieuwe set luxe kaarten en een prentenboek. 

VAN DRIEL


Publishing

Brancheorganisatie christelijke kinderboek, boeken en muziek. Van Driel is lid.

Volgende uitgave

Voorjaar 2019 - Brugge voor de allerkleinsten 

 

Najaar 2019 - Op weg met David

Uitgeverij VAN DRIEL Publishing


 

Stationslaan 13 b2

8200 Sint Andries - Brugge BE

 

(Bezoek enkel op afspraak)

 

E-mail: info@vandriel.be

Copyright Terry van Driel. All Rights Reserved