Over ons
Van Driel Publishing logo

Wie zijn
wij?


Een uitgeverij met een boodschap

Van Driel publishing is een uitgeverij gevestigd aan de rand van de prachtige stad Brugge. Vol passie en enthousiasme zetten wij ons dagelijks in om de mooiste (kinder)boeken te maken. (Kinder)boeken met een boodschap.

Christelijke kinderboeken


Onze christelijke kinderboeken staan zeer dicht bij de originele verhalen en boodschappen uit de Bijbel. Waar de traditie nogal eens een verhaal kleurt, brengen wij Bijbelverhalen terug naar de essentie.

Met eigentijdse illustraties spelen wij hierbij in op de behoefte van kinderen en ouders van nu. Dit maakt dat de christelijke kinderboeken van Van Driel Publishing een betrouwbare keuze zijn voor een Bijbelse opvoeding van uw kinderen vol van de liefde van God. Puur en in alle eenvoud.Reguliere kinderboeken

"Waar het hart vol van is...."
Uit liefde voor de stad Brugge geven wij één maart aanstaande het allereerste peuter/kleuterboek van en over Brugge uit. We hopen deze passie voor de stad naar vele kinderharten te kunnen uitdragen.

Watertoren-brugge-vesten-fotograaf-lantarenpaal-groene-bank

"Uw specialist voor christelijke prentenboeken, romans, complementaire materialen en reguliere (kinder)boeken."

Mijn naam is Terry van Driel. Ik ben de eigenaar van Van Driel Publishing. Daarnaast ben ik auteur. Samen met talentvolle illustrators maak ik prentenboeken op maat van jonge kinderen.


Naast het schrijven maak ik ook muziek. Met m'n band Close-Up verblijden wij Vlaanderens steden en dorpen met onder andere muziek van Boudewijn de Groot en Simon and Garfunkel. Voor kinderboekenserie Op Weg schrijf ik, naast de verhalen, ook de kinderliedjes.

Terry van Driel - auteur en uitgever van christelijke kinderboeken

TERRY
VAN DRIEL

Hola. Mijn naam is Julie Rodríguez. Zoals mijn naam al doet vermoeden ben ik geboren in het zonnige Spanje. Echter, ben ik vanaf mijn twee jaar opgegroeid in Brugge, de vestigingsplaats van Van Driel Publishing

Naast mijn passie voor taal en dans ben ik ook dol op kinderboeken. Na mijn opleiding als vertaalster heb ik ook nog mijn lerarendiploma gehaald. Een ideale combinatie. 

Voor Van Driel Publishing vertaal ik gedichten en verhalen naar het Spaans, Engels en het Frans.

Julie Rodríguez - vertaalster

JULIE
RODRÍGUEZ

Mijn naam is Ramond Zachariasse en ik ben een auteur, illustrator en uitgever. Ik schrijf al heel lang en ik illustreer nog veel langer. Op een gegeven moment ben ik die twee gaan samenvoegen en zo ontstonden mijn eerste verhalen. Mijn droom was mijn eigen boek in de boekwinkel zien liggen en dat is inmiddels ook gebeurd.

 

Voor Van Driel Publishing maakt ik illustraties en doe ik de opmaak en vormgeving voor kinderboekenserie Op Weg.

Raymond zachariasse - illustrator en vormgever bij Van driel publishing

RAYMOND

ZACHARIASSE

Aisha Meel - illustrator bij de christelijke uitgeverij Van Driel Publishing

DANI
VAN DOORN

Mijn naam is Dani van Doorn. Ik woon in Eindhoven en ben al vele jaren gelukkig getrouwd met mijn man Erik. Mijn dagen zijn gevuld met het schrijven van kinderboeken en romans en lezen over en bestuderen van het dagelijks leven van de mensen in de 19e eeuw. Ik verwerk graag historische details in mijn romans.

Voor Van Driel Publishing schrijf ik Regency romans.

Mijn andere boeken zijn hier te bekijken.


Mijn naam is Aisha Meel-van den Abeelen. Na mijn studie Technische Geneeskunde ben ik gaan werken als medisch onderzoeker. Iets wat ik met veel plezier gedaan heb. Toch had ik het gevoel dat God iets anders wilde met mij.  Ik heb mijn baan opgezegd en ben begonnen met het maken van prentenboeken. Een ware passie!


Ik heb drie jonge kinderen en een hele lieve man. Al vanaf de geboorte van onze kinderen zie ik hoeveel indruk muziek en prentenboeken op ze maakt. Ze zijn een dagelijkse inspiratie en motivatie voor me.

Voor Van Driel Publishing maak ik illustraties.

Aisha Meel - illustrator bij de christelijke uitgeverij Van Driel Publishing

AISHA

MEEL

Hoi! mijn naam is Kim Broersma. Ik schilder sinds 1999 en heb me ontwikkeld tot een kunstenares met veel passie voor schilderen en tekenen. Mijn huis is mijn atelier waar altijd wel wat nieuws te ontdekken valt.

 

Vanaf 2016 ben ik in de wereld van het illustreren gedoken en heb ik ontdekt dat ik hier nog meer van mijn creativiteit in kwijt kon. Naast publicaties in o.a. de Eo-visie kwam in Mei 2018 mijn eerste kinderboek uit.

 

Voor Van Driel Publishing werk ik aan een nieuw prentenboek. 

Aisha Meel - illustrator bij de christelijke uitgeverij Van Driel Publishing

KIM

BROERSMA

Lid van ondernemersorganisaties

Brancheorganisatie christelijke kinderboek, boeken en muziek. Van Driel is lid.

Volgende uitgave

Najaar 2019 - Op weg met David

Najaar 2019 - Op weg met David muzikaal kleur- en doeboek

Najaar 2019 Op weg met David kamishibai

VAN DRIEL

Publishing

 

Stationslaan 13 b2

8200 Sint Andries - Brugge BE

(Bezoek enkel op afspraak)

 

E-mail: info@vandriel.be

Btw:  BE0680.935.941
Iban: BE29738019016264 

Copyright Terry van Driel. All Rights Reserved - Website aangedreven door windenergie.