Over ons
Van Driel Publishing logo

Wie zijn wij?

Terry van Driel


Mijn naam is Terry van Driel. Ik ben de eigenaar van Van Driel Publishing. Daarnaast ben ik auteur. Samen met talentvolle illustrators maak ik prentenboeken op maat van jonge kinderen.


Naast het schrijven maak ik ook muziek. Met m'n band Close-Up verblijden wij Vlaanderens steden en dorpen met onder andere muziek van Boudewijn de Groot en Simon and Garfunkel. Voor kinderboekenserie Op Weg schrijf ik, naast de verhalen, ook de kinderliedjes.

Terry van Driel - auteur en uitgever van christelijke kinderboeken
Raymond zachariasse - illustrator en vormgever bij Van driel publishing

Raymond Zachariasse

 

Mijn naam is Ramond Zachariasse en ik ben een auteur, illustrator en uitgever. Ik schrijf al heel lang en ik illustreer nog veel langer. Op een gegeven moment ben ik die twee gaan samenvoegen en zo ontstonden mijn eerste verhalen. Mijn droom was mijn eigen boek in de boekwinkel zien liggen en dat is inmiddels ook gebeurd.

 

Vandaag de dag schrijf ik nog steeds en doe ik de opmaak en vormgeving voor Van Driel Publishing en kinderboekenserie Op Weg.

Julie Rodríguez


Hola. Mijn naam is Julie Rodríguez. Zoals mijn naam al doet vermoeden ben ik geboren in het zonnige Spanje. Echter, ben ik vanaf mijn twee jaar opgegroeid in Brugge, de vestigingsplaats van Van Driel Publishing

Naast mijn passie voor taal en dans ben ik ook dol op kinderboeken. Na mijn opleiding als vertaalster heb ik ook nog mijn lerarendiploma gehaald. Een ideale combinatie. 

Voor Van Driel Publishing vertaal ik gedichten en verhalen naar het Spaans, Engels en het Frans.

Julie Rodríguez - vertaalster
Aisha Meel - illustrator bij de christelijke uitgeverij Van Driel Publishing

Kim Broersma

 

Hoi! mijn naam is Kim Broersma. Ik schilder sinds 1999 en heb me ontwikkeld tot een kunstenares met veel passie voor schilderen en tekenen. Mijn huis is mijn atelier waar altijd wel wat nieuws te ontdekken valt.

 

Vanaf 2016 ben ik in de wereld van het illustreren gedoken en heb ik ontdekt dat ik hier nog meer van mijn creativiteit in kwijt kon. Naast publicaties in o.a. de Eo-visie kwam in Mei 2018 mijn eerste kinderboek uit.

 

Voor Van Driel Publishing werk ik aan een nieuw prentenboek. 

AISHA MEEL


Mijn naam is Aisha Meel-van den Abeelen. Na mijn studie Technische Geneeskunde ben ik gaan werken als medisch onderzoeker. Iets wat ik met veel plezier gedaan heb. Toch had ik het gevoel dat God iets anders wilde met mij.  Ik heb mijn baan opgezegd en ben begonnen met het maken van prentenboeken. Een ware passie!


Ik heb drie jonge kinderen en een hele lieve man. Al vanaf de geboorte van onze kinderen zie ik hoeveel indruk muziek en prentenboeken op ze maakt. Ze zijn een dagelijkse inspiratie en motivatie voor me.

Voor Van Driel Publishing maak ik illustraties.

Aisha Meel - illustrator bij de christelijke uitgeverij Van Driel Publishing

VAN DRIEL

Publishing

Brancheorganisatie christelijke kinderboek, boeken en muziek. Van Driel is lid.

Volgende uitgave

Najaar 2019 - Op weg met David

Najaar 2019 - Op weg met David muzikaal kleur- en doeboek

Najaar 2019 Op weg met David kamishibai

Uitgeverij VAN DRIEL Publishing

 

Stationslaan 13 b2

8200 Sint Andries - Brugge BE

(Bezoek enkel op afspraak)

 

E-mail: info@vandriel.be

Btw:  BE0680.935.941
Iban: BE29 7380 1901 6264 

Copyright Terry van Driel. All Rights Reserved - Website aangedreven door windenergie.