Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Over ons
Uitgeverij Van Driel Publishing logo

Van Driel Publishing
Wie zijn wij?

Van Driel Publishing


Van Driel Publishing is ontstaan uit de droom en passie van één man, Terry Van Driel. Vanuit een verlangen naar waarheid schreef hij zijn eerste kinderboek (Op weg met Jozef en Maria) en gaf dit in eigen beheer uit. Al gauw kwamen er meer uitgaven van eigen hand en werden nieuwe samenwerkingen gesmeden.

Maar niet alleen het schrijven smaakte naar meer, ook het uitgeven deed dat. Nu staan wij zo ver dat uitgeverij Van Driel Publishing zijn eerste roman op de markt brengt (2019).


Wij zijn een jonge en dynamische uitgeverij die hard op weg is een vaste waarde te worden binnen de (christelijke) boekenmarkt. 


Manuscripten

Heeft u een leuk idee, spetterende illustraties of een manuscript dat er om schreeuwt gelezen te worden? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Terry van Driel - auteur en uitgever van christelijke kinderboeken

Onze auteurs

Dani-van-doorn-auteur

Mijn naam is Dani van Doorn. Ik woon in Eindhoven en ben al vele jaren gelukkig getrouwd met mijn man Erik. Mijn dagen zijn gevuld met het schrijven van kinderboeken en romans en lezen over en bestuderen van het dagelijks leven van de mensen in de 19e eeuw. Ik verwerk graag historische details in mijn romans.

Voor Van Driel Publishing schrijf ik Regency romans.

Mijn andere boeken zijn hier te bekijken.


Kim-broersma-auteur-illustrator-unieke-kinderboeken

Hoi! mijn naam is Kim Broersma. Ik schilder sinds 1999 en heb me ontwikkeld tot een kunstenares met veel passie voor schilderen en tekenen. Mijn huis is mijn atelier waar altijd wel wat nieuws te ontdekken valt.

 

Vanaf 2016 ben ik in de wereld van het illustreren gedoken en heb ik ontdekt dat ik hier nog meer van mijn creativiteit in kwijt kon. Naast publicaties in o.a. de Eo-visie kwam in Mei 2018 mijn eerste kinderboek uit.

 

Voor Van Driel Publishing verzorg ik de Nederlandse verzending voor de producten uit de webshop en werk ik als auteur én illustrator aan een nieuw prentenboek. 

Katelijne Depoortere kinderboekenauteur en predikant

In het West-Vlaamse Kortrijk kwam ik ter wereld als Katelijne Depoortere.


Ik werk als predikant in De Olijftak in Brasschaat. Daar mag ik dagelijks ervaren hoe de bijbel leeft bij mensen van vandaag. Dat is wat ik graag met raak gekozen woorden en beelden met anderen, jong en oud, wil delen.


De kindermomenten in de kerk inspireerden mij tot een eerste boekje.

Onze illustrators

Raymond zachariasse - illustrator en vormgever bij Van driel publishing

Mijn naam is Raymond Zachariasse en ik ben een auteur, illustrator en uitgever. Ik schrijf al heel lang en ik illustreer nog veel langer. Op een gegeven moment ben ik die twee gaan samenvoegen en zo ontstonden mijn eerste verhalen. Mijn droom was mijn eigen boek in de boekwinkel zien liggen en dat is inmiddels ook gebeurd.

 

Voor Van Driel Publishing maak ik illustraties en doe ik de opmaak en vormgeving voor kinderboekenserie Op Weg.

Raymond zachariasse - illustrator en vormgever bij Van driel publishing

Hallo, ik ben Goedele Anckaert, mama en oma van drie fantastische kinderen en voorlopig één kleinkindje.


Ik ben kunsthistorica en onder meer dol op mooie kinderboeken, zowel nieuwe als erg oude. 


Tot voor kort tekende en illustreerde ik voor eigen plezier en maakte ik gelegenheidswerkjes voor vrienden en familie. Het was mijn droom om ooit mijn illustraties uit te geven. Dankzij Van Driel Publishing is de droom werkelijkheid geworden!


MIchel de  Boer en Leontine Gaasenbeek illustrators

Hoi! Wij zijn Michel de Boer en Leontine Gaasenbeek. Creativiteit zit ons in het bloed. Onze jeugd brachten wij allebei tekenend door.

In onze woonplaats Almere werken wij dagelijks aan de leukste (kinderboeken) voor onze eigen uitgeverij en anderen zoals Van Driel Publishing.

WIj hebben samen zeven kinderen, allemaal jongens. Ze vormen een grote bron van inspiratie en zorgen ook voor de nodige feedback. Iets wat goed van pas komt bij het creëren van (kinder)boeken.Raymond zachariasse - illustrator en vormgever bij Van driel publishing

Ik ben Aisha Meel-van den Abeelen. Stiekem heb ik helemaal geen achtergrond als illustrator of schrijver. In 2015 ben ik namelijk gepromoveerd als doctor in de medische wetenschappen. Lange tijd werkte ik als medisch onderzoeker. Tot dat.. God een nieuw verlangen in mijn hart legde. Een verlangen om het geloof te delen met de allerkleinsten.

Zelf heb ik 3 jonge kids en een hele lieve man. Zij zijn een dagelijkse inspiratie en motivatie voor me. Ik hoop dat onze producten vele harten van kinderen mogen vullen met de liefde van Jezus.

Neem telefonische contact op

VAN DRIEL PUBLISHING

 

Stationslaan 13 b2

8200 Sint Andries - Brugge BE

(Bezoek enkel op afspraak)

 

E-mail: info@vandriel.be


+32484947860


Btw:  BE0680.935.941
Iban: BE29738019016264 

Verzendkosten Van Driel Publishing
Levertijd

VERZENDKOSTEN


Slechts € 3,95 per bestelling voor levering binnen Nederland en België.

Levertijd

België en Nederland: 1 tot 3 werkdagen.

retourbeleid
Volg ons op social media

RETOURBELEID

Niet tevreden? Stuur uw bestelling binnen de 14 dagen zonder opgave van reden terug. Zie hier voor de algemene voorwaarden.

VOLG ONS

Copyright Terry van Driel. All Rights Reserved - Website aangedreven door windenergie.

DPD
bpost logo
PostNL logo

Om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, stemt u hiermee in.

Ik wil meer weten over het gebruik van cookies
Accepteren