Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Illustratoren

Van Driel Publishing illustratoren

Michelle langes - corona wat is da?

Hoi, ik ben Michelle.


Corona heeft me tijd ‘gegeven’ met mijn dochtertje die ik anders niet snel had. We hadden tijd voor te doen wat we alletwee het liefst doen, tekenen! Maar los van leuke gedeelte, moest ik aan een 4 jarige gaan uitleggen waarom ze niet meer naar school, oma en opa en vriendinnetjes mocht gaan. Dit vond ik echt een moeilijke opgave, dus bedacht ik een leuke manier om het toch uit te leggen aan haar. Ik heb een gedichtje voor Maliya gemaakt.


Ik besefte dat mijn gedicht op een hele leuke en speelse manier haar had leren omgaan met Corona. En ook hiermee wou ik andere ouders helpen.

We hebben ons gedichtje samen met onze tekeningen van afgelopen weken in een leuk kinderboekje gezet. Terènce  geloofde in ons en het voor ons uitgebracht.

 

Goedele Anckaert

Ik ben Naomi Pitts, geboren en opgegroeid in een groot gezin in België en woon momenteel met twee lieve vriendinnetjes in Amersfoort, Nederland.


Schrijven en illustreren is een enorme passie van mij. Al sinds ik een kleuter was kon je me vinden tussen de stiften en de papieren.


Op mijn dertiende had ik mijn ‘debuut’ geschreven, een boek met wel 200 pagina’s. Nu denk ik nog altijd, had ik maar genoeg tijd om al de zotte verhalen in mijn hoofd op te schrijven! Ik vind het super leuk om de gekste ideeën tot leven te brengen.

In mijn vrije tijd geniet ik van muziek maken, een lekkere maaltijd koken en een potje Rummikub spelen met mijn vriend (waarvan, als je het aan mij vraagt, ik meestal win!).

Maar al dit zou zinloos zijn zonder mijn geloof in Jezus. Hij staat altijd op mijn nummer één!


Als je het leuk vindt om mijn schrijfavonturen te volgen op Instagram, kan dat hier

Leontine Gaasenbeek - Michel de Boer

Hoi! Wij zijn Michel de Boer en Leontine Gaasenbeek. Creativiteit zit ons in het bloed. Onze jeugd brachten wij allebei tekenend door.

In onze woonplaats Almere werken wij dagelijks aan de leukste (kinder)boeken voor onze eigen uitgeverij en anderen zoals

Van Driel Publishing.

WIj hebben samen zeven kinderen, allemaal jongens. Ze vormen een grote bron van inspiratie en zorgen ook voor de nodige feedback. Iets wat goed van pas komt bij het creëren van (kinder)boeken.


Voor meer van ons werk kun je hier terecht.

Goedele Anckaert

Hallo, ik ben Goedele Anckaert, mama en oma van drie fantastische kinderen en voorlopig één kleinkindje.


Ik ben kunsthistorica en onder meer dol op mooie kinderboeken, zowel nieuwe als erg oude. 


Tot voor kort tekende en illustreerde ik voor eigen plezier en maakte ik gelegenheidswerkjes voor vrienden en familie. Het was mijn droom om ooit mijn illustraties uit te geven. Dankzij Van Driel Publishing is de droom werkelijkheid geworden!