Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Kamishibai
Uitgeverij Van Driel Publishing logo

PUBLISHING

Kamishibai verteltheater

Christelijke kinderboeken

Kamishibai verteltheater

De wondere wereld van de kamishibai


Ontdek de wondere wereld van de Japanse vertelkunst met ons professioneel kamishibai verteltheater. Wij bij Van Driel Publishing zijn grote fan van deze manier van verhalen vertellen. Van bijna al onze kinderboeken maken wij dan ook vertelplaten. Op deze pagina geven we uitleg over het theater en vind je al de vertelplaten die wij aanbieden.


Veel plezier!

Afbeelding kamishibai schuin

Kamishibai verteltheater pro


Dit kamishibai verteltheater van de Spaanse firma Sieteleguas is gemaakt van massief, walnootkleurig hout en staat zeer stabiel door zijn brede onderkant. Van Spaanse makelij met een ongeëvenaarde robuustheid, een veilige handgreep en een bijzonder praktische Japanse touwsluiting. Geschikt voor al onze A3-vertelplaten.

De deuren van de Kamishibai


Achter het bovenste deurtje van het kamishibai verteltheater zit je mooi verstopt. Ook je handen zijn bij het verschuiven van de platen naar links en rechts niet zichtbaar. Zo lijkt het alsof het theater helemaal uit zichzelf beweegt!

Donker gelakt walnotenhout


De donkere kleur van het theater is niet willekeurig gekozen; studies wijzen uit dat die bijdraagt aan de concentratie van de luisteraars.


Denk maar eens aan een bioscoop waar alles rondom het scherm donker is. Of als je zelf thuis wilt genieten van een film. 

Kamishibai touwsluiting


De magie van het werken met een kamishibai begint bij de Japanse touwsluiting. Deze geeft extra spanning tijdens het openmaken van de koffer.


Een kamishabaiverhaal begint immers al bij het openen van de deuren. Een vernuftig Japans touwsysteem laat je toe om dat op originele wijze te doen. Bovendien is de sluiting erg praktisch en veilig.

Verschuif de vertelplaten naar links of rechts


De vertelplaten kunnen naar links of rechts van het theater geschoven worden. Een verhaal boeiend vertellen, doe je niet enkel met woorden; de manier van platen verwisselen kan helpen om spanning op te bouwen. Dit theater laat verschillende mogelijkheden toe.

Kamishibai handvat uit één stuk


Het kamishibai verteltheater heeft een handvat uit één stuk hout Dit zorgt voor een ongeëvenaarde robuustheid. Een sterk handvat en veilig in gebruik.

Neem telefonische contact op
Verzendkosten Van Driel Publishing
Levertijd

VERZENDKOSTEN


Slechts € 3,95 per bestelling voor levering binnen België en € 5,95 voor levering naar Nederland.

Levertijd

België en Nederland: 1 tot 3 werkdagen.

retourbeleid
Volg ons op social media

RETOURBELEID

Niet tevreden? Stuur uw bestelling binnen de 14 dagen zonder opgave van reden terug. Zie hier voor de algemene voorwaarden.

VOLG ONS

VAN DRIEL PUBLISHING

 

Stationslaan 13 b2

8200 Sint Andries - Brugge BE

(Bezoek enkel op afspraak)

 

E-mail: info@vandriel.be


+32484947860


Btw:  BE0680.935.941
Iban: BE29738019016264 

Copyright Terry van Driel. All Rights Reserved - Website aangedreven door windenergie.

DPD
bpost logo
PostNL logo

Om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, stemt u hiermee in.

Ik wil meer weten over het gebruik van cookies
Accepteren