Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Catalogus

Onze catalogus in jouw brievenbus?

Vul hier je gegevens in en ontvang hem GRATIS in je bus. *naar Nederland en België

Hij is er!

Onze nieuwste catalogus voor 2021-2022


In deze catalogus vind je onze spiksplinternieuwe uitgaven: een reisverslag over een onvergetelijke wereldreis, een heerlijk warm en romantisch kerstboek, een hilarische graphic novel, een weet- en doeboek om de veerkracht en mentale gezondheid bij kinderen te boosten en een aantal vrolijke kinderboeken met ondeugende dieren en eigenzinnige kinderen in de hoofdrol. Bovendien vind je er alle informatie over onze superleuke wedstrijd om het weet- en doeboek 'Ik ben een blij ei!' te winnen!


Wedstrijd voor kinderen


Speciaal voor kinderen zit er een leuke zoekopdracht in de catalogus waarmee ze elke maand kans maken om het boek 'ik ben een blij ei' te kunnen winnen. 


Haal hem gratis in huis


Ben je nieuwgierig geworden en wil je onze catalogus in jouw brievenbus ontvangen? Vul hier je gegevens in je ontvangt onze catalogus helemaal gratis in je bus.


Tip!


Heb je jouw favoriete boek(en) gevonden en wil je zeker zijn van jouw exemplaar vóór de titels volledig zijn uitverkocht? Reserveer het alvast bij jouw vertrouwde (online) boekhandel of rechtstreeks in onze webshop.


Christelijke kinderboeken

Tips