Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Blogtour-oppasser-voor-een-dag

Blogtour Oppasser voor een dag

23 september tot en met 5 oktober

'Oppasser voor een dag' blogtour

 

Hoe werkt het?

 

  • Iedere blogger schrijft een blog op zijn of haar website en/of zijn of haar instragrampagina over het boek ‘oppasser voor een dag’.
  • Elke blog begint met een intro over de blogtour, een link naar de website van Van Driel Publishing en dat het stokje overgenomen is van... (de persoon ervoor) met een link naar diens site. Voor Instagrambloggers wordt de post en de story hiervoor gebruikt.
  • De blog wordt afgesloten met de mededeling dat de volgende blog te lezen is op de blog van de… (volgende blogger) ook met link naar diens website. Voor Instagrambloggers wordt de post en de story hiervoor gebruikt.
  • De blogger plaatst minimaal 1 afbeelding van ‘Oppasser voor een dag’ online.
  • De blog wordt gedeeld op alle socialemediakanalen van de blogger.

 

Wat krijg je ervoor terug?

 

  • Je ontvang gratis het boek ‘Oppasser voor een dag’ bij jou in de bus.
  • Elke blogpost die je plaatst op Facebook en Instagram over deze tour en over het boek wordt gedeeld op het Facebook- en Instagramaccount van Van Driel Publishing.
  • Op deze pagina plaatst Van Driel Publishing een afbeelding, een introductietekst en een link over en naar jouw blog.
  • Diverse nieuwe links naar jouw blog (goed voor de ranking van Google).

Ontmoet de bloggers

23 september

My bookies and my goodies

Hallo,

Mijn naam is Shana, een 33-jarige mama van 2. Mijn dochter is 12 jaar en mijn zoontje 3 jaar. Wij zijn allemaal geprikkeld door het boekenvirus en hierdoor hebben wij een enorm aanbod in onze boekenkast (prentenboeken, kinderboeken, ya-boeken, romans, thrillers, ...). Ik ben begonnen met mijn bookstagram in de tijden van corona en ontdekte dat ik hier enorm plezier in had. In die periode heb ik wel wat meer ontdekt, want ik heb de stap genomen om terug te gaan studeren en een carrièreswitch te maken van juridische secretaresse naar kleuterjuf. Hierin hoop ik mijn beide liefdes te combineren, nl. creatief bezig zijn met kinderen en uiteraard... boeken.

Zo dat was het een beetje.

Tot lees!

24 september

Ka8leen

Hallo.


Ik ben Kathleen, 45 jaar, jongensmoeder van 3 en verzot op lezen. Ik hou van bijna alle genres boeken, alleen lees ik geen thrillers (spannende actie genoeg thuis met 3 zonen). Ik kwam op bookstagram terecht voor een challenge van een kinderboekenuitgeverij en vond er zoveel leuke tips dat ik er bleef. Nu heb ik zelf een bookstagramaccount en deel ik graag waar ikzelf (met de kinderen) van geniet in de hoop anderen aan te steken met mijn (onze) leeservaringen over boeken.

25 september

Femleest

Hoi!


Mijn naam is Femke en ik ben nu al ruim twee jaar actief op mijn Instagrampagina @femleest. Voor degene die mij nog niet kennen, ik ben 26 jaar, woon samen met mijn vriend, onze dochter en onze kat in een dorp in Friesland. Al vanaf jongs af aan ben ik gek op lezen, maar sinds ik begonnen ben met Bookstagram is dit pas echt een verslaving geworden. Waar ik voorheen zo’n 20 boeken per jaar las, lees ik nu met gemak 80 boeken per jaar. Doordat af en toe mijn recensies niet in zijn geheel in een Instagrampost passen, heb ik toch maar besloten om een blog te beginnen. Zodat ik al mijn recensies op een eigen plek heb.

26 september

Wendy Blogt

Wendy Blogt

Hoi


Ik ben 38 jaar, moeder van 3 schatten van kinderen en partner van Remco. Ik zal even beginnen om de kinderen voor te stellen. Onze oudste dochter heet Ziva en is 12 jaar oud, de middelste is een zoon die Dax heet en i 10 jaar oud is. En de jongste is een meisje, Xena is net 1 jaar. We hebben een leuke hond, het is een Norfolk terriër en ze heet Monster. Ze is nu 5 jaar oud. Een ander huisdier wat we  sinds kort hebben is een kreeft die (hoe kan het ook anders) Sebastiaan heet.


Ik hoop dat jullie het leuk vinden om hier mee te lezen en hoor graag de reacties. Je kunt me ook volgen op facebook, twitter, instagram, pinterest.

27 september

Kinderboekenhoekje

Hallo allemaal,

Mijn naam is Elise, ik ben moeder van een zoontje van 1 en werk als orthopedagoog op een basisschool. Ik ben altijd al dol geweest op lezen en maak anderen graag enthousiast over boeken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen kan genieten van een goed boek, als je maar de juiste boeken weet te vinden. Al merk ik dat dat voor kinderen en ouders vaak lastig is. Daarom ben ik een half jaar geleden mijn Instagramaccount

 @Kinderboekenhoekje


28 september

Juf Veronique

Hallo mijn naam is Véronique Pauwels en mijn stokpaardje is lezen. Iets wat ik met veel liefde wil verspreiden. Daarom heb ik mijn instagrampagina’s aangemaakt om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken om die boekenliefde te kunnen doorgeven. Je kan mij volgen op foxiesreadingplace waar enkel boeken te vinden zijn, maar ook op juf.veronique waar ik naast de boeken die ik gebruik in mijn klas ook mijn klasactiviteiten deel.

29 september

Love.boeken

Hallo allemaal, ik ben Chantal en heb sinds een jaar mijn Instagram pagina love.boeken rondom boeken. Ik vind het geweldig om mijn bevindingen over boeken met mensen te delen.

Vanaf jongs af aan is lezen een grote hobby van me. In mijn dagelijks leven als juf staat lezen en leesbevordering dan ook hoog in het vaandel.

Mijn zoontje van twee en een half vindt lezen al net zo leuk als zijn moeder.

30 september

Bookchi

Bookchi is een boekenblog met voornamelijk recensies, maar ook kun je er andere boekgerelateerde blogs en interviews lezen. Voor de leukste boekentips ben je niet alleen op de blog aan het goede adres, ook op het Instagram account zie je genoeg leuke boeken voorbij komen!


1 oktober

Nikki leest

Hoi!


Wat leuk dat je een kijkje bent komen nemen op mijn website. Ik ben Nikki en 29 jaar oud. Ik woon samen met mijn man, onze zoon, onze twee katten en mijn enorme boekenkast! Deze boekenkast staat bomvol en mijn ‘to be read list’ lijkt oneindig. Ieder jaar wordt mijn stapel ongelezen boeken groter, maar gelukkig vind ik in mijn drukke leven als mama en juf genoeg tijd om ook veel te kunnen lezen. De boeken waarover ik een recensie heb geschreven vind je terug op deze website, laat me vooral weten wat je er van vindt!

2 oktober

Inspiration nl

Ik ben Joanne van Inspirationnl.com. Een 23 jarige pedagogisch medewerker en Blogger. Op mijn blog vind je dan ook niet alleen blogs over mijn leven, maar ook over mijn werk in de kinderopvang en op de buitenschoolse opvang. Je vind er leuke activiteiten, tips & tricks en ideeën om samen met kinderen te gaan doen.

3 oktober

Heavenly books

Haii, 

Mijn naam is Tessa en ik ben een 17 jarige boekenwurm. Ik heb al een klein jaar en een half een bookstagram account en je kan me terug vinden op de naam: _heavenlybooks_ . 

Ik ben altijd al dol geweest op lezen. Ik hou ervan om de bladzijden ge verslinden en helemaal op te gaan in een verhaal. Ik heb niet echt een genre dat ik graag lees. Ik lees zowat alle boeken zolang ze maar goed en vlot geschreven zijn. 

Ik vind het zalig om over boeken en verhalen te praten met anderen. Hoe meer ik erover kan praten hoe beter. 

Het is een droom van mij om dieper de leeswereld in te duiken en jong en oud aan te zetten om te lezen. En hopelijk lukt het op deze manier.


4 oktober

De boekenhamsteraar blogtour

De boekenhamsteraar

Ik ben Laura en op deze blog ga ik mijn recensies plaatsen. Ik lees vooral YA boeken, maar ook zal er af en toe een recensie over een thriller of fantasy boek verschijnen.

Ik lees graag boeken en ik wil dan ook graag mijn mening over gelezen boeken met zoveel mogelijk mensen delen. De beste manier om dit te doen was via een boekenblog en zo is De Boekenhamsteraar ontstaan. 

Ik lees vooral papieren boeken en af en toe ebooks. Mijn voorkeur gaat uit naar het papieren boek omdat ik het toch leuker vind om een boek echt te kunnen vasthouden terwijl ik lees. Natuurlijk is het ook gewoon mooi om een boekenrek vol boeken te hebben. 

Uitleg bij de naam: Mijn favoriete dier is een hamster en ik ben een echte boekenverzamelaar ofwel een boekenhamsteraar. 

5 oktober

Leuke kinder boekjes

Hi allemaal!


Mijn naam is Maaike, ik ben 26 jaar en woon samen mijn vriend. Samen hebben wij een zoontje van 2,5. Als kind las ik al erg veel, dat is eigenlijk nooit anders geweest. Sinds de geboorte van mijn zoontje lees ik ontzettend veel kinderboeken. Die boeken deel ik graag met jullie op mijn Bookstagram!


Kom je een kijkje nemen?