Uitgeverij Van Driel Publishing logo
Blogtour-de-zware-rugzak
Uitgeverij Van Driel Publishing logo

PUBLISHING

Blogtour De zware  rugzak

De zware rugzak blogtour

De zware rugzak blogtour

 

Hoe werkt het?

 

  • Iedere blogger schrijft een blog op zijn of haar website over het boek ‘De zware rugzak’.
  • Elke blog begint met een intro over de blogtour, een link naar de website van Van Driel Publishing en dat het stokje overgenomen is van... (de persoon ervoor) met een link naar diens site.
  • De blog wordt afgesloten met de mededeling dat de volgende blog te lezen is op de blog van de… (volgende blogger) ook met link naar diens website. 
  • De blogger plaatst minimaal 1 afbeelding van ‘De zware rugzak’ online samen met de (digitale) blogposter met alle deelnemers en data erop.
  • De blog wordt gedeeld op alle socialemediakanalen van de blogger.

 

Wat krijg je ervoor terug?

 

  • Het boek ‘De zware rugzak’.
  • Elke blogpost die de blogger plaatst op Facebook en Instagram over deze tour en het boek wordt gedeeld op de Facebook- en Instagramaccount van Van Driel Publishing.
  • Op deze pagina plaatst Van Driel Publishing afbeelingen, een introductietekst en een link naar de bloggers in kwestie.
  • Diverse nieuwe links naar de website van de bloggers (goed voor de ranking van Google)

20 januari

mama met een wolkje blog

Mama met een wolkje


Mijn naam is Nienke, ik ben 30 jaar oud en mama van vrolijke friemel Eefje. Samen met mijn man Rick, onze hond Lola en onze poezen Becky, Belle en Pip woon ik in Hengelo. Met mijn blog hoop ik het taboe rond depressie en andere psychische klachten een stukje kleiner te maken. Help je mee?

19 januari

logo blog webkonijn.be

Webkonijn


Ik ben Emmy, een klein meisje op deze grote wereld sinds 1986 en mama sinds 2014. Ik ben
gehuwd met mijn eerste liefde.

Ik ben gestart met het schrijven van versjes maar na een poosje wou ik meer delen dan enkel gedichtjes, zo is mijn blog ontstaan.

18 januari

Conniesboekkies

Conniesboekkies


Ik ben Conny en naast mijn werk als verpleegkundige in de ouderenzorg lees ik alles wat los en vast zit. Sinds 2014 heb ik mijn eigen boekenblog en verder bespreek ik boeken voor onder andere " Boekenbijlage", 

" Feelgood community" en "  Kinderboeken & Y.A ". Mijn favoriete genres zijn kinderboeken en prentenboeken.

21 januari

Dingen die fijn zijn blog

Dingen die fijn zijn


Ik ben Els, 41 jaar en ik woon samen met mijn man Karel en onze 2 poezen Caries en Sieriel. Ik hou van: lezen en over boeken schrijven, vogels voederen, boswandelingen, Geluksplanten verspreiden, awesome yoga, bomenknuffelen, in de regen fietsen, bibliotheken, roze drankjes, bloggen én Instagram. Dingen die fijn zijn dus!

24 januari

Inspiration.nl blog

Inspiration nl


Ik ben Joanne van Inspirationnl.com. Een 22 jarige pedagogisch medewerker en Blogger. Op mijn blog vind je dan ook niet alleen blogs over mijn leven, maar ook over mijn werk in de kinderopvang en op de buitenschoolse opvang. Je vind er leuke activiteiten, tips & tricks en ideeën om samen met kinderen te gaan doen.

27 januari

Lookie blog

Lookie


Hoi, mijn is Jeroen Dejaegere en ik ben de webmaster van de blog Lookie. Ik ben een boeken- en filmrecensent die is geboren en getogen in West-Vlaanderen. Wat aanvankelijk begon met een filmnieuwssite, evolueerde  uiteindelijk in augustus 2018 een kinderboekenblog.

22 januari

Linda schrijft blog

Linda schrijft


Welkom bij LindaSchrijft.nl, mijn persoonlijke lifestyleblog met een moederlijke touch. Ik ben Linda, inmiddels 35 jaar. Sinds 2014 ben ik getrouwd met Bas en in 2016 werden we een gezin met de geboorte van onze dochter Julia. In 2018 zijn we opnieuw ouders geworden van Guido, onze knappe zoon en broertje. Allebei zijn ze een bron van inspiratie voor mijn artikelen!

25 januari

Mar joya blog

Mar Joya


Dit blog is een persoonlijk mama lifestyle magazine, waar ik je niet alleen mee neem in mijn persoonlijke leven, maar je ook op de hoogte houd van allerlei 'strikjes'.


28 januari

Puur Jael blog

Puur Jael


Welkom bij Puur Jael. Een platform voor bewuste moeders. Ik ben zelf christen, maar dat is natuurlijk helemaal niet verplicht


23 januari

Tips voor mama blog

Tips voor mama


Ik ben Anja, moeder van 2, spontaan, creatief en natuurlijk dol op schrijven.  Dit lifestyle magazine is mijn eigen plekje op het wereldwijde web waar ik met plezier de leukste tips op het gebied van beauty, fashion, huis, tuin, DIY, recepten, reviews, gezondheid en nog veel meer met jou wil delen.

26 januari

Bookstamel.com blog

Bookstamel.com


Ik ben Melanie, een 37jarige vrouw. Ik heb een grote passie voor het Nederlandstalige boek.

Daarnaast houd ik van koken en bakken. Door mijn dyslexie en lichamelijke klachten viel ik in een leeg gat. Ik zocht iets om mijn dagen positief in te vullen. Hieruit is deze blog ontstaan. 

29 januari

Chicamoms blog

Chicamoms

Met mijn lifestyle blog hoop ik jou een gezellig leesmoment te kunnen bieden en jou te kunnen inspireren door de foto’s die ik deel op Instagram. Tevens wil ik met Chicamoms de 35+ vrouw inspireren door vooral zichzelf te mogen zijn in alles wat ze denkt en doet. Alle vrouwen zijn mooi. Jij bent jij en jij bent uniek & mooi! Dus ‘put your red lipstick on and own it’!

Neem telefonische contact op
Verzendkosten Van Driel Publishing
Levertijd

VERZENDKOSTEN


Slechts € 3,95 per bestelling voor levering binnen België en € 5,95 voor levering naar Nederland.

Levertijd

België en Nederland: 1 tot 3 werkdagen.

retourbeleid
Volg ons op social media

RETOURBELEID

Niet tevreden? Stuur uw bestelling binnen de 14 dagen zonder opgave van reden terug. Zie hier voor de algemene voorwaarden.

VOLG ONS

VAN DRIEL PUBLISHING

 

Stationslaan 13 b2

8200 Sint Andries - Brugge BE

(Bezoek enkel op afspraak)

 

E-mail: info@vandriel.be


+32484947860


Btw:  BE0680.935.941
Iban: BE29738019016264 

Copyright Terry van Driel. All Rights Reserved - Website aangedreven door windenergie.

DPD
bpost logo
PostNL logo

Om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, stemt u hiermee in.

Ik wil meer weten over het gebruik van cookies
Accepteren